e-commerce.png

Spletna trgovina

16.12.2016
Smo ekipa e-commerce strokovnjakov in izdelujemo prilagodljive (responsive) spletne trgovine z integriranimi komunikacijskimi kanali, pri čemer vam nudimo vrhunsko oblikovanje, strogo prodajno usmerjeno tekstopisje ter uporabniško izkušnjo, popolnoma prilagojeno vašemu poslovnemu modelu. Vašo spletno trgovino konceptualno zasnujemo tako, da kar najbolj efektivno komunicira z vašimi kupci in vam tako na dlani ponudimo znanje ter izboljšamo vašo prodajo.
Eurotas_hoteli_cgp.jpg

Celostna grafična podoba - CGP

08.12.2016
Celostna grafična podoba je vizualna podoba podjetja in najmočnejši ključ za prepoznavnost vašega podjetja, s katerim privabljate potencialne stranke. Prinaša nekakšno dodano vrednost vašim storitvam, viziji in poslanstvu in vsebuje nekaj zelo pomembnih primarnih elementov, ki predstavljajo podjetje.
Slika_agencija.jpg

TOP 5 prednosti responsive dizajna spletne strani

17.11.2016
V zadnjem času smo priča hitri rasti priljubljenosti in uporabe pametnih telefonov, s čimer se povečuje tudi pomen in nujnost mobilnikom prijaznih spletnih strani. Uporaba pametnih mobitelov in tablic je spremenila pristop do dizajna in uporabniške izkušnje, kar je opazno predvsem pri interakciji s spletnimi strani – le-ta je namreč popolnoma drugačna kot tista, ki poteka na monitorjih namiznih računalnikov.
website.jpg

SEO optimizacija spletne strani

15.10.2016
Je vaš izdelek/storitev enkraten in po odlični ceni? Imate veliko povpraševanja? Imate polno energije in volje za posel? Odlično! Potrebujete samo še OPTIMIZACIJO SPLETNE STRANI. Optimizacija internetne strani (angleško Search Engine Optimization-SEO)" je postopek priprave spletnih strani tako, da jih spletni iskalniki (google.com, bing.com, najdi.si, ...) čim bolj učinkovito najdejo.

Portfolio

left
right
Slikopleskarstvo_spletna.png
Simbio_spletna.png
Pomoc_na_domu.png
Kultura_bivanja_spletna.png
Frupi_spletna.png
Experto_spletna.png
Emino_spletna.png
eko_projekti_spletna.png
E_fresh_spletna.png
De_la_creme_spletna.png

Naj bo vaš trenutni projekt naš naslednji. Pišite nam ali nas pokličite.

051 228 846

Reference_logotipi_Hoteli_Bernardin.png
Reference_logotipi_Baby_center-03.png
Reference_logotipi_Baby_center-05.png
Reference_logotipi_Rk_Celje.png
Reference_logotipi_Casino-1.png
Reference_logotipi_Baby_center-08-08.png

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje, optimizacijo prikaza prilagojenih vsebin in spremljanje statistike obiska. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.

Preberite več